Over ons

Opgericht in 2006 als verkoopsorganisatie voor de verkoop van nieuwe- en tweedehands vrachtwagens. De garages De Laak (Geel), Truck Center Frederix (Paal-Beringen) en Truck Service Station International (Opglabbeek) zijn de aandeelhouders van MAN Kempen – Limburg nv.

De creatie van MAN Kempen – Limburg is het antwoord op de steeds verder evoluerende markt voor de verkoop van vrachtwagens en op de grotere concurrentie als gevolg hiervan. Met het kwaliteitsproduct MAN trachten we een lange termijn relatie op te bouwen met tevreden klanten.

Door klantgericht, professioneel en betrouwbaar samen te werken met onze klanten en servicepartners werken we alle dagen aan deze relatie op lange termijn. Samen met onze klanten zoeken naar de juiste transportoplossing is de uitdaging voor al onze medewerkers.

Wat service betreft kan MAN Kempen – Limburg beschikken over vier service partners. Deze service partners zijn stuk voor stuk familiale bedrijven met een jarenlange ervaring in het onderhouden en herstellen van vrachtwagens en getrokken voertuigen. Het grote voordeel voor de klant : aankopen bij een grote organisatie, gepersonaliseerde service genieten van een familiebedrijf.

In 2008 werden we bekroond tot “Best Dealer Of TheYear” voor het MAN-netwerk in België. Voor onze klanten en ons het bewijs dat samenwerken voor iedereen een WIN – WIN situatie is.

Sinds 1 maart 2011 is MAN Kempen Limburg ook verantwoordelijk voor de verkoop in de regio Luik. Dit betekent ook dat de naam is gewijzigd naar MKLL, MAN Kempen Limburg Luik — MAN Kempen Limburg Liège.